Dr. Pol en Nicolette Kluijver in Amerika

Veronica Superguide logo
Dr. Pol en Nicolette Kluijver in Amerika

Dr. Pol op zoek naar Nederlandse collega voor nieuw programma

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Dierenliefhebbers opgelet: Dr. Pol kan wel wat op hulp gebruiken in zijn praktijk. En daarom keert de populaire dierenarts terug naar zijn geboorteland!

Huisdieren

Dankzij zijn realityshow op National Geographic groeide Dr. Pol uit tot de beroemdste dierenarts ter wereld. Maar de van oorsprong Drentse dierendokter komt handen te kort. In het nieuwe RTL-programma In de voetsporen van Dr. Pol strijden drie Nederlandse dierenartsen om een werkplek in de praktijk. Daar zullen zij moeten bewijzen dat ze zowel vee als huisdieren kunnen behandelen, ook zonder de medische apparatuur die ze thuis tot hun beschikking hebben!

‘Grote fan’

In de voetsporen van Dr. Pol zal gepresenteerd worden door Nicolette Kluijver. Zij heeft alvast zin in de nieuwe realitycompetitie: “Dit programma is op mijn lijf geschreven”, aldus Nicolette. “Ik ben een groot dierenliefhebber en ik wilde zelf vroeger altijd graag dierenarts worden. Ik vond dit programma maken een geweldige ervaring en ik ben nu een nog grotere fan van de wereldberoemde Dokter Pol!”

In de voetsporen van Dr. Pol is vanaf maandag 10 juni om 20:30 te zien op RTL 4.

Lees verder