Dr McSteamy is weer vrijgezel

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dr McSteamy is weer vrijgezel

Dr McSteamy is weer vrijgezel

|
|

Laatste update:

Grey's Anatomy-acteur Eric Dane en zijn vrouw Rebecca Gayheart gaan scheiden. "Na een samenzijn van veertien jaar hebben we besloten dat het beëindigen van ons huwelijk de beste beslissing is voor onze familie", zegt de 45-jarige Dane in een verklaring tegen People.

Navigeren

''We blijven vrienden en zullen samenwerken als co-ouders voor onze twee prachtige dochters. Zij zijn het belangrijkste op de wereld voor ons. We hopen dat jullie onze privacy respecteren nu we in deze tijd naar een volgende fase in ons leven navigeren", vervolgen de twee
Dr McSteamy is weer vrijgezel

Actrice Gayheart, bekend van films als Jawbreaker en Scream 2, vroeg de scheiding vrijdag aan bij een rechtbank in Los Angeles. Als reden voor de scheiding voerde ze de alom bekende onoverbrugbare verschillen op.

Eric en Rebecca zijn ouders van de zevenjarige dochter Billlie en de zesjarige Georgia. Gayheart geeft in de scheidingspapieren aan dat ze als ouders allebei de zeggenschap en de opvoeding van de twee meiden willen houden. Ook wil Gayheart partneralimentatie.

Lees verder