Douwe Bob te gast in Top 2000 a gogo

Veronica Superguide logo
Douwe Bob te gast in Top 2000 a gogo

Douwe Bob te gast in Top 2000 a gogo

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het einde van het jaar nadert en dat betekent traditiegetrouw weer een nieuwe reeks van Top 2000 a gogo. Tussen Kerst en Oud en Nieuw ontvangen Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis weer een hoop BN’ers in de muzikale afsluiter van het jaar.

Lijstduwers

Matthijs van Nieuwkerk en zijn muzikale metgezel Leo Blokhuis ontvangen ook dit jaar weer bekende lijstduwers in hun feestelijke Top 2000-café. Zo hebben ze Ahmed Aboutaleb, Henry Schut, Lucille Werner, Joris Linssen, Caroline de Bruijn en Julius Jaspers weten te strikken. Dat heeft de NTR laten weten. In elke van de zes afleveringen mag een BN’er zeggen welk nummer van hen op één moet staan.

Top 2000 Quiz

Te gast aan de quizbar in het Top 2000-café zijn onder meer Douwe Bob, Edsilia Rombley, Tess Milne, Youri Mulder, Sanne Wallis de Vries, Roué Verveer, Eva Cleven, Sebastiaan Verschuren, Jayh en Jeroen Spitzenberger. Welk team gaat met hun kennis, charme en vrolijkheid winnen?

Top 2000 a gogo

Al vijftien jaar lang komt tussen kerst en Oud en Nieuw in zes avonden achter elkaar de complete popgeschiedenis voorbij in de Top 2000 a gogo. De nieuwe reeks zie je vanaf 26 december om 19.30 uur op NPO 3.
Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van Superguide.nl? Vul onze enquête in!

Lees verder