Zanger Dotan

Veronica Superguide logo
Zanger Dotan

Coming-out: Dotan vertelt in Waar is de Mol? over zijn homoseksualiteit

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

In de laatste aflevering van Waar is de Mol? heeft Dotan onthuld dat hij op mannen valt. Aan Johnny de Mol vertelt de zanger vol trots dat hij een vriend heeft en dat hij heel blij met hem is. 481.000 Nederlanders keken mee naar zijn onthulling. 

Jarenlang niks gezegd

De reden dat de zanger dit pas op zijn 32e vertelt, is dat het volgens hem simpelweg niet mocht van zijn platenmaatschappij. Toen Dotan zijn geheim 10 jaar geleden wilde vertellen, kreeg hij te horen dat hij het voor zichzelf moest houden. “Ik heb het jarenlang verhuld omdat ik dacht dat het slecht zou zijn voor mijn carrière."

"Ik voel me vrij" 

Op Instagram post hij een foto met een lap tekst erbij: “De hele dag was ik zenuwachtig, wetend dat mijn nieuws op tv zou komen. Nu voel ik me vrij.” 

Schone lei

Dotan wil zijn carrière opnieuw beginnen met een schone lei nadat hij een jaar geleden veel in het nieuws is geweest. Op social media maakte hij nepaccounts aan om zo zijn eigen muziek te promoten. De publieke opinie was alles behalve positief daarover, maar nu een jaar later wil hij zonder geheimen weer opnieuw beginnen.

Britt Dekker is een van de volgende gasten in Waar is de Mol, maar haar reisje naar Dubai werd een paar dagen voor vertrek abrupt geannuleerd. 

Lees verder