Doodsbange kinderen in Canadese bios zien horrorfilm in plaats van Detective Pikachu

Veronica Superguide logo
Doodsbange kinderen in Canadese bios zien horrorfilm in plaats van Detective Pikachu

Doodsbange kinderen in Canadese bios zien horrorfilm in plaats van Detective Pikachu

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Aii, een pijnlijk foutje van een Canadese bios in Montreal afgelopen week: die schotelde The Curse of La Llorona voor aan een zaal vol doodsbange kids die eigenlijk voor Detective Pikachu kwamen. 

Dat meldt The Independent. Er gingen bij ouders al alarmbellen ringelen toen er vooraf creepy horrortrailers voorbijkwamen van Annabelle Come's Home en Child's Play. De kinderen barstten nóg meer in huilen uit toen ze de openingsscène van La Llorona zagen (SPOILERS). Juist ja, dat stukje waarin een moeder haar kind verdrinkt. 

Fuck-up

Het resultaat was dus een enorme faalactie die deze getraumatiseerde kids voorlopig niet gaan vergeten. Maar, als deze kinderen The Curse of La Llorona (dat zich afspeelt in het Conjuring-universum) zagen, kreeg een andere zaal - die La Llorona verwachtte - dan Detective Pikachu te zien? Juist ja! Die kijkers voelden dat er iets niet klopte toen de trailer voor The Secret Life of Pets 2 opeens voorbijkwam.

Niet voor het eerst

Vorige maand ging het ook al gruwelijk mis. Een zaaltje vol met vrolijke kids zat klaar voor Peppa Pig: Festival of Fun. De sfeer sloeg al snel om naar standje huilen toen de Engelse bios trailers voor horrorfilms Ma en Brightburn vertoonde. "Ik probeerde haar ogen te bedekken en vertelde mijn dochter dat dit malle films waren voor pappa’s en mamma’s", zo vertelde een geschokte moeder. "Maar toen er heel veel kinderen begonnen te huilen, raakte zij ook in paniek."

Lees verder