Doodenge lachje horrorclown te horen in nieuwe IT-trailer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Doodenge lachje horrorclown te horen in nieuwe IT-trailer

Doodenge lachje horrorclown te horen in nieuwe IT-trailer

|
|

Laatste update:

De afgelopen maanden werd ons al de stuipen op het lijf gejaagd met posters, plaatjes, teasers en een trailer. Maar we gaan een stapje verder, want gisteravond is tijdens de MTV Movie Awards een nieuwe trailer vertoond van horrorsensatie It! Alhoewel, het is niet echt een trailer, maar meer een lange scène waar ze een scary teaser van hebben gemaakt.

Doodeng lachje

De film over de engste clown ever, Pennywise the Dancing Clown, belooft wat. In de nieuwe beelden is te zien hoe The Losers Club met elkaar omgaat. Ook horen we het doodenge lachje van de horrorclown.

Horrorclown

It is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Stephen King. Daarin wordt The Losers Club, een vriendengroepje in een slaperig stadje in Maine, geterroriseerd door de enige echte horrorclown Pennywise. Eén voor één dreigen ze het slachtoffer te worden van deze psychopathische paljas, maar dan besluiten ze terug te vechten!

Op het witte doek

In deze remake is de clown na dertig jaar terug. De vrienden komen weer bij elkaar om de ergste nachtmerrie te verbannen uit hun levens. Bill Skarsgård speelt Pennywise in Andrés Muschietti's versie van Stephen King's It, die vanaf 7 september 2017 in de bioscopen moet draaien.

Lees verder