Portret van Arnold Schwarzenegger met baard

Veronica Superguide logo
Portret van Arnold Schwarzenegger met baard

Donny Roelvink ontmoet Schwarzenegger na bizarre fietsendiefstal

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Donny Roelvink zal zijn vakantie in Los Angeles niet snel vergeten. De realityster werd namelijk wereldnieuws toen hij toevallig getuige was van een bizarre fietsendiefstal.

Getaserd

Dat het jatten van fietsen zich niet beperkt tot Nederland, ontdekte Donny Roelvink tijdens zijn vakantie in Los Angeles. Tijdens een vroege wandeling door de stad was de realityster namelijk getuige van een fietsendiefstal. Maar die verliep net iets anders dan in zijn geliefde Mokum. De dief maakte namelijk de fatale fout om de fiets van Arnold Schwarzenegger te stelen! Voor hij kon wegrijden, werd hij echter al getaserd door de bodyguards van de ster van Terminator: Dark Fate.

Selfie

Kort na het incident verschenen bovenstaande video op Instagram. Daarop is te zien hoe Donny een selfie scoort met Schwarzenegger. De beelden werden ook opgepikt door de roddelwebsite TMZ en gingen al snel de hele wereld over. Roelvink plaatste de stoere selfie op zijn Instagram Stories. Daar schrijft de realityster er met gevoel met understatement bij: “Ben ik even blij dat ik er vroeg bij was.” Je zou er bijna een ochtendmens van worden!

Lees verder