• Nieuws

Donny Roelvink: ‘1000en euro’s aan cosmetische ingrepen’

Donny Roelvink en Janice Blok

Donny Roelvink traint hard in de sportschool voor een gespierd lijf, maar van wat cosmetische hulp is hij ook niet vies! Zijn vriendin Janice en hij gaven zo’n 10.000 euro uit aan plastische chirurgie.

Donny Roelvink kreeg de vraag in de nieuwe quiz MTV Next Level, waarin BN’ers lastige vragen beantwoorden om punten te verdienen.

“Als je het allemaal zo bij elkaar zou optellen… Daar heb ik eigenlijk nooit over nagedacht. Wat zou het zijn? 10.000 euro?” Quinty Misiedjan ging er nog even wat verder op in: “En wat zit daar dan allemaal in qua ingrepen?”

“Van Janice weet ik het allemaal niet exact. Ik weet dat ze haar lippen heeft gedaan en een neuscorrectie. Ik ben ook een keer aan mijn neus geopereerd, maar dat was omdat ik aan Boxing Influencers meedeed, niet om cosmetische redenen. En m’n tanden dan… dat vond ik gewoon mooi.”

Donny en Dave zijn weer okee!

Roelvink vertelde ook over de vernieuwde band met zijn broer Dave, en dat hij er naar uit kijkt om oom te worden. Het is weer goed tussen mij en Dave. Ik zie de toekomst weer rooskleurig tegemoet. Wie weet komt er bij mij dan ook wel iemand bij, dat lijkt me gewoon heel leuk.” Rijk Hofman dacht even een scoop te hebben, maar Donny hielp dat misverstand meteen uit de wereld. “Nee, nee, nee: geen verrassingen hoor!”