Donald Trump stiekem fan van Meryl Streep

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Donald Trump stiekem fan van Meryl Streep

Donald Trump stiekem fan van Meryl Streep

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Gisteren noemde Donald Trump Meryl Streep nog ‘een van de meest overschatte actrices van Hollywood’. Vorig jaar was de toekomstige president van Amerika echter nog groot fan van de drievoudig Oscar-winnares.

Miljardair

Zondagnacht won Meryl Streep tijdens de Golden Globes een ereprijs voor haar hele oeuvre. In haar bedankspeech haalde ze flink uit naar Donald Trump. Zo noemde zij de miljardair onder meer ‘een pestkop’. Uiteraard duurde het niet lang voor de toekomstige president van de VS inlogde op zijn Twitter-account om terug te slaan. Trump noemde haar ‘een van de meest overschatte actrices ooit’.

'Aardig mens'

Opvallend genoeg was Trump vorig jaar nog vol lof over de veelbekroonde actrice. In een interview met Vanity Fair uit 2015 noemde hij Streep ‘een fantastische actrice’. In The Hollywood Reporter wees hij zowel Streep als Julia Roberts aan als zijn favoriete actrices. ''En ze is ook een heel aardig mens'', voegde de Republikein er aan toe.

Ondertussen kan Meryl Streep op veel steun rekenen van haar collega’s. Onder meer George Clooney, Barbara Streisand en J.K. Rowling schaarden zich gisteren in interviews en op social media achter de drievoudig Oscar-winnares.

Lees verder