Donald Trump is wéér boos op ‘talentloos’ SNL na imitatie

Veronica Superguide logo
Donald Trump is wéér boos op ‘talentloos’ SNL na imitatie

Donald Trump is wéér boos op ‘talentloos’ SNL na imitatie

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

De Amerikaanse president Donald Trump – we benadrukken het nog maar even – haalt opnieuw uit naar het volgens hem “talentloze, niet grappige” sketchprogramma Saturday Night Live (SNL).

Dat deed hij een tijdje geleden ook al, via twitter. Trump-imitator Alec Baldwin, die de president altijd persifleert, vreesde toen zelfs voor zijn eigen veiligheid na de ‘aanval’ van Trump. Nu haalt de president in soortgelijke woorden uit naar de sketchshow. Alweer.

The other side

Zoals je ziet vraagt Trump zich af waarom de show altijd maar bezig is om hem neer te halen. Ook is hij benieuwd waarom SNL nooit een advertentie van ‘The other side’ laat zien, oftewel: een republikeins, pro-Trump geluid.

Don jr.

Ook één van Donalds zonen, Donald Trump jr., kon er de humor niet van inzien. Hij komt op voor zijn vader en richtte zijn pijlen direct op Alec Baldwin. “De man die mensen in hun gezicht slaat om een parkeerplek, de paparazzi agressief aanvalt en zijn eigen dochter vernederde in een telefoongesprek maakt zich nu zorgen over een tweet waarin hij niet eens genoemd wordt? Bespaar iedereen je bullshit, Alec.”

Lees verder