De voormalige vrienden Guido en Jannes in Domino Challenge

Veronica Superguide logo
De voormalige vrienden Guido en Jannes in Domino Challenge
TV

Domino Challenge 'verwoest' vriendschap

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Urenlang als een pietje precies dominosteentjes neerzetten, en uiteindelijk valt de helft niet om… Domino Challenge gaf de vriendschap tussen Jannes en Guido een fikse oplawaai!

Guido en Jannes hadden een schitterende dominobaan gelegd rond het thema ‘luchtvaart’. Helaas zaten er een paar kleine foutjes in, met grote gevolgen! Een bochtje gooide per ongeluk het verkeerde rijtje om waardoor de halve baan overeind bleef staan…

Domino Challenge

Ruben Nicolai besprak de rampzalige ronde met Jannes en Guido. ‘Jongens, dat zijn opgeteld drie bouwfouten!’ Guido kon zijn ergernis, na urenlang tevergeefs bouwen, niet verbergen. ‘Ja, allemaal van Jannes!’ Nicolai had het idee dat Guido een beetje boos was. ‘Voel ik… spanning in het team?’

Domino Challenge

Dat bleek het geval! ‘Het deel dat niet is omgevallen heb ik zelf gebouwd, maar in de bocht er naartoe is er iets mis gegaan. Maar ik heb het zelf niet gecontroleerd…’ Guido klaagde over de misgelopen punten. ‘Als dat bochtje goed was geweest hadden we veel beter gescoord.’ Jannes stond er naast als een kurkdroge Mr. Spock: ‘Ja, dat klopt.’

Trouble in Dominoland

Kijkers vonden het jammer dat Guido en Jannes eventjes geen vrienden meer waren, maar tegelijkertijd begrepen ze de frustratie ook wel een beetje. Híér doelde Rob Goossens dus op, toen hij meer leedvermaak wilde zien!

Tijdens de jurering gingen Jannes en Guido nét kopje onder. Marcel en Marie-Claire hadden enorm veel mazzel, want door de totaalramp van Jannes en Guido scoorden ze nét een half puntje meer. Thomas en Wasilja stonden vanavond op eenzame dominohoogte.

Guido had enorm de pest in het afscheid, maar nadat hij even tot tien had geteld was hij tóch erg trots. ‘We verlaten Domino Challenge met nieuwe vrienden en nieuwe kennis.’ Hopelijk vergeet hij zijn ‘oude vriend’ Jannes niet! Na de aanvankelijke teleurstelling komt dat vast goed.

Je ziet Domino Challenge elke zaterdag op RTL4, vanaf 20:00 uur.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder