Dokter Tinus doet het in seizoen 6 zonder Jennifer Hoffman

Veronica Superguide logo
Dokter Tinus doet het in seizoen 6 zonder Jennifer Hoffman

Dokter Tinus doet het in seizoen 6 zonder Jennifer Hoffman

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het Dokter Tinus-doek valt voor Jennifer Hoffman. Ze stopt, tot spijt van veel kijkers, met haar rol als Lisa in de populaire serie op SBS6.

Geen Lisa meer

"5 Jaar heb ik met groot plezier Lisa mogen spelen. En 5 jaar heb ik genóten van Woudrichem en haar leuke en lieve inwoners. Ik wens al mijn Tinuscollega's, Thom uiteraard in het bijzonder, heel veel plezier met seizoen 6”, laat Hoffman haar volgers weten via Facebook. 

Een andere Tinus

Onder haar post krijgt Hoffman veel reacties. “Zonder jou toch geen Tinus”, “We zullen je missen” en “Zal toch net even een andere Tinus gaan worden”, schrijven kijkers van de serie. Hoffman speelde vanaf het begin van het programma in 2012 de rol van Lisa de Graaf. In seizoen 6 moeten de kijkers van Dokter Tinus het dus echt zonder Hoffman doen.

Seizoen 6

Hoffman is duidelijk populair onder de fans van de goedlopende serie, maar ook haar collega’s zijn over haar te spreken. “Ik ken maar weinig actrices die zowel grappig als heel lelijk durven zijn. Na vijf series sta ik nog steeds versteld van haar komisch talent”, vertelde Thom Hoffman eind vorig jaar in gesprek met Televizier. De opnamen van Dokter Tinus seizoen 6 zijn in volle gang. Later dit jaar moet de nieuwe reeks afleveringen te zien zijn op SBS6.

Lees verder