Dodelijke strijd om te overleven in nieuwe trailer tv-serie The Purge

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dodelijke strijd om te overleven in nieuwe trailer tv-serie The Purge

Dodelijke strijd om te overleven in nieuwe trailer tv-serie The Purge

|
|

Laatste update:

De succesvolle horrorfilmreeks The Purge maakt binnenkort de overstap naar televisie. Maar een kleiner scherm betekent niet minder geweld!

Fans van The Purge hebben dit jaar niets te klagen. Niet alleen verscheen The First Purge deze maand in de bioscopen, er komt ook nog een heuse televisieserie aan die gebaseerd is op de populaire horrorfilmreeks. In juni werd al een voorproefje onthuld van The Purge, maar dit weekend was op de San Diego Comic Con de eerste complete trailer te zien. En zo te zien lijkt de televisieserie niet onder te doen voor de bioscoopfilms!

Marinier

In de tiendelige televisieserie volgen we vier personages tijdens The Purge, een jaarlijks evenement waarbij alle soorten misdaad voor één nacht legaal zijn… inclusief moord! Een van hen is Miguel (Gabriel Chavarria), een marinier die in de Purge-nacht op zoek gaat naar zijn verdwenen zus. Over de andere personages is nog weinig bekend, maar de cast bestaat verder uit onder anderen Fiona Dourif (The Blacklist) en William Baldwin (Gossip Girl).

Flashbacks

James DeMonaco, die werkte als schrijver en regisseur aan de The Purge-films, heeft alle vertrouwen in de serie: “Omdat we tien uur tot onze beschikking hebben, kunnen we werken met flashbacks. Zo zien we hoe het dagelijkse leven van de personages eruitziet en hoe ze terecht zijn gekomen in de situaties waarin ze zich op Purge Night bevinden. Een tv-serie is daarvoor een geweldig middel!”

The Purge gaat op 4 september van start in Amerika. Het is nog onbekend of en wanneer de serie in Nederland te zien zal zijn.

Lees verder