Hayley Hasselhoff op cover Playboy

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Hayley Hasselhoff op cover Playboy

Dochter David Hasselhoff wordt eerste plussize naaktmodel voor Playboy

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Binnenkort kan je Hayley Hasselhoff zien op de cover van Playboy. De dochter van David Hasselhoff is het eerste plussize model dat op de voorpagina van het erotische tijdschrift staat.

Mijn vader staat volledig achter mijn keuzes. Mijn ouders geven mij beide veel steun,” vertelt ze in een interview met Daily Mail. “Ik vind het prachtig dat ik vollere vrouwen kan laten zien dat ze er alle recht toe hebben om hun lichaam in het zonnetje te zetten.

‘Even ongerust’

Hayley is al langer model, maar zulke pikante plaatjes had ze nooit eerder gemaakt. “Er zitten een paar foto’s bij waarop ik topless ben, ze zijn heel stijlvol gemaakt. Er waren momenten waarop ik even ongerust werd, omdat ik zulke foto’s nooit eerder hebt gedaan. Ik moest mezelf er echt af en toe aan helpen herinneren dat dat nou juist de hele reden was waarom ik het deed.

‘Dit is mijn lichaam’

Het model is erg blij dat Playboy de foto’s amper heeft bewerkt. “Ze wilden dat hun eerste vollere model kon zeggen: dit is mijn lichaam, dit is mijn figuur. Dat was wat ik het mooiste vond aan deze shoot: dat is mijn lijf, helemaal. En als ik naar de cover kijk dan denk ik: mijn kont ziet er gewoon fantastisch uit.

Playboy

De editie met Hayley komt in mei uit en is sowieso verkrijgbaar in Engeland en Duitsland. Het is nog niet duidelijk of de uitgave ook in Nederland wordt uitgebracht. Tot die tijd kijken we uit naar de Knight Rider-reboot, met of zonder David Hasselhoff.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder