Theo James

Veronica Superguide logo
Theo James

Divergent-acteur Theo James is terug in nieuwe thriller Lying & Stealing

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Divergent-acteur Theo James heeft eindelijk een nieuwe rol te pakken. Dit keer als meesterdief in de nieuwe thriller Lying & Stealing, met aan zijn zijde de prachtige Emily Ratajkowski. De trailer van de film is al veelbelovend!

Kunstdief

Ivan (Theo) is een aantrekkelijke jonge dief die gespecialiseerd is in het stelen van kunst van de elite. Ondanks dat de zaken goed gaan, wilt hij het liefst deze smerige business zo snel mogelijk verlaten. Hij ontmoet de aspirerend actrice Elyse (Emily) en voelt zich al snel aangetrokken tot haar. Samen besluiten ze om nog een laatste gedurfde overval te plegen. Met heel veel geld, gevangenschap en hun leven op het spel, komen de twee nog voor gigantische uitdagingen te staan. 

De film is vanaf 12 juli te zien in Amerika en staat een dag later al meteen op de streamingdienst DirectTV. Hoelang de Nederlandse fans moeten wachten is nog niet zeker, de releasedatum voor ons land komt later. Ben jij gek op thrillers, maar wil je niet zo lang wachten? Check dan alvast deze trailer van What/If met Renée Zellweger. Die kan je vanaf 24 mei kijken op Netflix! 

Lees verder