Dit zijn ze: de nieuwe Charmed-zussen

Veronica Superguide logo
Dit zijn ze: de nieuwe Charmed-zussen

Dit zijn ze: de nieuwe Charmed-zussen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Madeleine Mantock, Melonie Diaz en Sarah Jeffery hebben de hoofdrollen bemachtigd in de nieuwe versie van Charmed. Ook de nieuwe afleveringen draaien om drie nieuwe zussen die ontdekken dat ze magische krachten hebben.

De serie, die ruim twintig jaar na de start van de originele versie wordt gemaakt, heeft nog geen startdatum. De zussen hebben andere namen en de nieuwe serie volgt een andere verhaallijn, zo is officieel bekendgemaakt.

Mantock (The Tomorrow People)speelt oudste zus Macy, een geneticus die als praktisch, gedreven en briljant wordt omschreven. Diaz (Elementary) neemt de rol van middelste zus Mel op zich, een lesbiënne die zich als activiste inzet voor verschillende doelen. De jongste zus, Madison, wordt gestalte gegeven door Jeffery (Shades of Blue) en is een jonge studente.

Dit zijn ze: de nieuwe Charmed-zussen

De hoofdrolspeelsters van de originele serie, die van 1998 tot 2006 werd gemaakt, hebben al gereageerd op de nieuwe versie. Zij zijn stuk voor stuk niet betrokken bij de nieuwe productie voor The CW.

Holly Marie Combs, die te zien was als Piper, vond dat de originele cast en crew betrokken zou moeten worden. Shannen Doherty, die in de eerste seizoenen te zien was als Prue, was iets positiever en hoopte dat een nieuwe generatie net zo zou genieten van de serie.

Lees verder