Dít zijn de winnaars van de People's Choice Awards 2017

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dít zijn de winnaars van de People's Choice Awards 2017

Dít zijn de winnaars van de People's Choice Awards 2017

|
|

Laatste update:

Het regende gisteren prijzen tijdens de People's Choice Awards. Presentatrice Ellen DeGeneres werd er zelfs onder bedolven. Ze won vannacht drie prijzen en is nu recordhouder van de awards.

Dik verdiend

Ellen kreeg een award voor beste stem in een animatiefilm (Finding Dory), favoriete presentatrice van een tv-programma overdag (Ellen) en favoriete samenwerking voor een comedy voor haar sketch Mall Mischief met Britney Spears. Justin Timberlake had de eer alle drie de prijzen aan DeGeneres uit te reiken. De presentatrice won gedurende haar carrière liefst 20 keer een People's Choice Award en is daarmee de recordhouder van de prijs.

Meer winnaars

Uiteraard is Ellen niet de enige die ervandoor ging met een People's Choice Award. Zo won Blake Lively haar eerste award voor haar rol in de speelfilm The Shallows. De 29-jarige actrice gaf een gepassioneerde toespraak waarin ze vrouwen opriep om zich niet te laten ontmoedigen en hun doelen in het leven na te streven.

Beste series

Verder vielen gisteren in Los Angeles de volgende series in de prijzen: Outlander (beste tv-serie), The Big Bang Theory (beste komedie), Criminal Minds (beste misdaad), Orange Is the New Black (beste premium drama), Fuller House (beste premium komedie), The Walking Dead (beste horror/sci fi) en The Simpsons (beste animatie).

Lolletje

Op zo'n bijzondere avond is er natuurlijk ook tijd voor een gebbetje. Acteurs Dwayne "The Rock" Johnson en Kevin Hart hadden de lolbroek aan. In zijn speech vertelde Kevin dat hij iedereen bedankt behalve Dwayne, want "hij heeft me totaal niet geholpen." Geintje natuurlijk, waar Dwayne weer op bijzondere wijze op reageerde...met een middelvinger.

Meer, meer, meer....

Nieuwsgierig geworden naar de hele lijst met winnaars. Klik dan hier.

Lees verder