Dit zijn de mannelijke verleiders in Temptation Island

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dit zijn de mannelijke verleiders in Temptation Island

Dit zijn de mannelijke verleiders in Temptation Island

|
|

Laatste update:

Vorige week stelden we jullie voor aan de kandidatenkoppels van het nieuwe seizoen van Temptation Island. Deze keer is het de beurt aan de mannelijke versierders!

Hunks

In Temptation Island moeten stelletjes de verlokkingen van het vrijgezellenleven zien te weerstaan. Elf dagen lang vieren de koppels gescheiden van elkaar vakantie in broeierig Thailand, omringd door verleidelijke vrijgezellen. Hoe verleidelijk de vrijgezellen dit seizoen zijn, is te zien in deze nieuwe video. Daaruit blijkt dat RTL weer een aantal breedgeschouderde hunks heeft gevonden, die net zoveel tijd hebben doorgebracht in de sportschool als in de tatoeagestudio!

Versiertruc

De kandidaten variëren dit keer van modellen tot eh… nog meer modellen. Naar eigen zeggen hebben de meesten weinig op met monogamie en ook aan zelfvertrouwen ontbreekt het de heren niet. In een promo-interview werd Kevin (27) gevraagd naar zijn versiertruc. Zijn antwoord: “Ik ben de versiertruc.” Kortom, niet bepaald het type mannen waar je graag je vriendinnetje bij achterlaat. Dat belooft dus weer wat het komende seizoen!

Temptation Island is vanaf 2 februari te zien op RTL 5.

Lees verder