Frank Dane van RTL Boulevard

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Frank Dane van RTL Boulevard

Dit zijn de juryleden van de SBS-talentenjacht Beat Me: The Five Knock-Outs

|
|

Laatste update:

Morgen gaat Beat Me: The Five Knock-Outs van start op SBS6. Vandaag werd bekend welke artiesten in de jury van deze gloednieuwe talentenjacht zullen plaatsnemen!

Muzikaal duel

In Beat Me: The Five Knock-Outs nemen zangers uit verschillende genres het tegen elkaar op in een muzikaal duel. De winnaar kan het prijzengeld laten uitbetalen of nog verder spelen voor een nog hoger geldbedrag. Maar dat is niet zonder risico: verlies het duel en je gaat met lege handen naar huis. De uitkomst wordt uiteindelijk bepaald door het publiek en een driekoppige gastjury.

Dit zijn de juryleden van de SBS-talentenjacht Beat Me: The Five Knock-Outs

Jim en Jamai

Iedere aflevering van Beat Me: The Five Knock-Outs schuiven er nieuwe juryleden aan. Op de promotiefoto’s van het programma is al te zien welke artiesten zullen plaatsnemen in de jury. Dat zijn onder meer Jim Bakkum, Trijntje Oosterhuis, Ronnie Flex, Jamai Loman, Emma Heesters, Jeroen van der Boom en Glennis Grace. Laatstgenoemde treedt ook op als coach in het nieuwe seizoen van The Voice of Holland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

‘Ongelooflijke eer’

De presentatie van Beat Me: The Five Knock-Outs is in handen van Frank Dane. En die heeft er alvast enorm veel zin in. “Ik vind het een ongelooflijke eer dat ik zo’n grote studioshow als Beat Me mag gaan presenteren”, vertelt de 538-dj. “Het belooft een spannende en leuke show te worden met bijzondere talenten, die ook nog eens heel veel geld kunnen verdienen.

Beat Me: The Five Knock-Outs is vanaf zaterdag 10 juli wekelijks om 20.30 uur te zien bij SBS6.

Win het weekend van je dromen!

Lees verder