Heel Holland Bakt

Veronica Superguide logo
Heel Holland Bakt

Dit zijn de finalisten van Heel Holland Bakt 2021!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Heel Holland Bakt-kijkers, vermoedelijk nog steeds niet bijgekomen van Daniëls exit, kregen gisteren weer een klap te verwerken. Er vlogen twee bakkers uit, maar nu weten we ook meteen wie de finalisten zijn!

Amateurbakkers Ellen, Eric, Sabine, Thijs en Elizabeth gingen gisteren in de halve finale de strijd met elkaar aan. Normaal doen er vier kandidaten mee aan de een-na-laatste aflevering, maar Eric kon de aflevering ervoor (die heel bijzonder was) niet meedoen vanwege ziekte. Hij bakte zichzelf keihard terug in de wedstrijd én verdiende een finaleplek!

De finalisten van Heel Holland Bakt

Bavarois-bombes, ringtaartjes, geometrie-spektakelstukken: juryleden Janny en Robèrt maakten het de bakkers niet makkelijk. Elizabeth - die ook weer de meesterbakker-speld mocht ophalen - en dokter Thijs kwamen samen met Eric als beste bakkers uit de bus. Zij gaan het in de grote finale tegen mekaar opnemen. Dat betekent dat Sabine én Ellen eruit vlogen... 

De slechtste film op Netflix ooit is…meer

Niet alleen maar ellende

Nederlands best bekeken programma van dit moment eindigde door die dubbele exit een beetje in mineur, maar gelukkig stond Twitter weer klaar de boel op te fleuren met scherpe opmerkingen en flauwe grappen! Een overzicht.

De finale van Heel Holland Bakt is komende zondag rond 20:30 uur te zien op NPO 1.

Lees verder