Cruella, Emma Stone

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Cruella, Emma Stone

Dit zijn de eerste beelden van Disney’s Cruella!

|
|

Laatste update:

Disney heeft vandaag de trailer van Cruella met Emma Stone uitgebracht. De film is een soort prequel van de klassieker 101 Dalmatiërs en vertelt het verhaal van Cruella de Vil.

Na The Lion King, Dumbo en Aladdin was 101 Dalmatiërs aan de beurt. Deze nieuwe live-action film volgt alleen niet het kindvriendelijke verhaal met de schattige hondjes. De trailer ziet er een stuk duisterder uit! Het verhaal gaat namelijk over Disney-villain Cruella de Vil in haar rebelse jonge jaren.

De film speelt zich af in London tijdens de jaren 70’. We volgen designer Estella die het wil maken in de fashion-wereld. Dan ziet Baroness von Hellman haar designs. Deze ontmoeting zorgt ervoor dat Estella haar evil kant omarmt en zo de naam Cruella krijgt.

We hebben een podcast met kijktips!

Emma Stone in de hoofdrol

De hoofdrol is weggelegd voor niemand minder dan Emma Stone. Naast de actrice gaan we Oscar-winnares Emma Thompson zien, die een rol had in andere Disney-remake Beauty and the Beast. Daarnaast hebben acteurs Mark Strong (Kingsman), Joel Fry (Game of Thrones) en Paul Walter Hauser (I, Tonya) ook een rol in Cruella.

Cruella is vanaf 28 mei te zien in de bioscopen. Mits die dan wel open zijn, natuurlijk. Hoe het zit met de Disney+ release is op dit moment niet bekend.

Lees verder