De halve finale van Blow Up

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De halve finale van Blow Up
TV

Dít zijn de drie finalisten van Blow Up!

|
|

Laatste update:

Na wekenlang blazen, draaien en knopen weten we eindelijk wie de finalisten van Blow Up zijn! Pauline, Frans, Denise en Lesly maakten zaterdag de meest schitterende jurken, voor modeontwerper Claes Iversen.

Bij schitterende jurken denk je niet meteen aan ballonnen, maar Chantal Janzen liet zien dat een paar strategisch geknoopte ballons tóch een mooie outfit opleveren.

De deelnemers deden hun stinkende best, en verwerkten ook hun eigen persoonlijkheid in hun creaties. De jurk van Pauline was mooi, maar vrij hysterisch, en Claes Iversen vond de paarse franje een beetje overdreven. Het was een prima jurk, maar uiteindelijk de minst favoriete…

De jurk van Pauline in Blow Up

Blow Up-finale zonder Pauline!

Kijkers van Blow Up namen dus afscheid van Pauline, die met haar drukke gedrag regelmatig op de lachspieren werkte én voor wat ergernis zorgde. Ze maakte zich ontzettend druk, stond nerveus te zingen tijdens het ballonnen vouwen, maar behaalde ondanks alle stress tóch de halve finale. Kijkers én kandidaten moesten er tóch nog even iets over kwijt tegen de afvaller.

Het afscheid van Pauline in Blow Up
Het afscheid van Pauline in Blow Up

Finale van Blow Up!

Lesly, Frans en Denise bepalen volgende week wie de ‘beste ballonnenvouwer van Nederland’ is, in de laatste aflevering van Blow Up. Je ziet het aanstaande vrijdag op RTL4, vanaf 20:00 uur. De finale is overigens óók al te zien op Videoland. RTL ging eerder deze week flink de mist in door de finalisten van Het Perfecte Plaatje te spoilen.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder