Dit zijn de Bankplakkers

Door Redactie
Bankplakkers
© Veronica Superguide

Superguide is er nu ook in luistervorm met onze podcast: Bankplakkers! Iedere donderdag brengen wij je op de hoogte van wat er op streamingdiensten verschenen is en wat er de moeite waard is. Zo weet je altijd wat je moet kijken!

 

In Bankplakkers bespreken drie allesverslinders wekelijks de nieuwste releases op streamingdiensten, of het nu kwaliteitsseries zijn of juist waardeloze b-films.

 

Gijsbert de Fokkert en Peter Koelewijn kijken wekelijks alles wat los en vastzit, zodat jij het niet hoeft te doen. Daarnaast bespreken we uiteraard het laatste entertainmentnieuws. Voeg daar een schep flauwe grappen aan toe en voilà: je favoriete podcast over films en series is een feit.

 

Verder openen we de Geluidskluis om een mysterieus geluid uit een iconische film of serie uit te pluizen en raadplegen we onze luisteraars met leuke vragen in de wekelijkse Bankzaak. En natuurlijk hebben we het ook nog weleens over het haar van Nicolas Cage. Dit is tenslotte Superguide!

DE BANKPLAKKERS HOSTS

GIJSBERT DE FOKKERT

 

Gijsbert is hoofdredacteur van Totaal TV, een televisiegids die onder de rook van Veronica Superguide gemaakt wordt. Hij gaat hard op woordgrappen, vindt zichzelf reuzegoed in bruggetjes bouwen tussen items en is inmiddels op negen streamingdiensten geabonneerd.

PETER KOELEWIJN

Peter is eindredacteur van Veronica Superguide en dol op science-fiction, fantasy en andere genres waarin mensen met puntoortjes rondlopen. Hij vult daarnaast de Geluidskluis wekelijks met iconische geluiden uit films en series.

WAAR IS BANKPLAKKERS TE LUISTEREN?

Op alle grote podcast-platformen zoals SpotifyApple Podcasts en nog meer.

 

LUISTERAARSVRAGEN WORDEN BEANTWOORD IN DE BANKZAAK

Je denkt toch niet dat we jou vergeten zijn? Elke week beantwoorden we een brandende luisteraarsvraag over films, series of tv in de podcast. Stuur je vraag in via onze Instagram-pagina!