• Reality

Dit zijn de allerleukste Real Housewives-edities

Door Redactie
De leukste versies van The Real Housewives

Dat een blik in het leven van de ‘rich and (wannabe) famous’ nooit verveelt, bewijst de populariteit van The Real Housewives-series. De internationale succesformule, waarin de ups en downs van een groep rijke vrouwen worden gevolgd, telt inmiddels 31 edities. De nieuwste aanwinst is een versie in Amsterdam! Maar welke Housewives zijn eigenlijk de beste? Wij maakten een Top 3. 

Tekst: Charlene Heezen

3. The Real Housewives of New York City 

Na Orange County, de langstlopende serie en een instituut op zich. De cast in New York is relatief wat meer ‘oud geld’, met herenhuizen aan de Upper East Side en villa’s in de Hamptons. Maar je ziet ook de opkomst van selfmade Skinnygirl-magnaat Bethenny Frankel. De New Yorkers kennen veel liefdesperikelen, zuipen als ketters en vertellen elkaar graag keihard de waarheid. Vaak ook in die volgorde!

Iconen: Bethenny Frankel, Luann de Lesseps, Ramona Zinger, Sonja Morgan, Dorinda Medley, Jill Zarin 

Seizoenen: 13

2. The Real Housewives of Salt Lake City

Een van de jongste series speelt zich af in de Mormoonse hoofdstad van de Amerikaanse staat Utah waar een diverse groep ondernemende en vrijgevochten vrouwen worstelen met de kerk, elkaar en justitie. In slechts drie seizoen doorgestoten tot een van de meest spraakmakende edities.

Iconen: Jen Shah, Heather Gay, Meredith Marks, Lisa Barlow 

Seizoenen:

1. The Real Housewives of Beverly Hills 

De huizen, de mode, het drama; in Beverly Hills is alles groter, luxer en duurder. De castleden maken onderdeel uit van de Hollywood-elite en hun schandalen halen de internationale pers. Je zou dit de Michael Bay-uitvoering van Housewives kunnen noemen en het kroonjuweel van de franchise.

Iconen: Kyle Richards, Lisa Vanderpump, Lisa Rinna, Erika Girardi, Kathy Hilton en onze eigen Yolanda Hadid. 

Seizoenen: 12

Real Housewives of… Amsterdam!

Op Videoland is nu de nieuwe reeks The Real Housewives of Amsterdam te zien. De reeks begint enorm gezellig, maar het duurt niet lang voor de Amsterdamse jetset elkaar in de haren vliegt!

Dit verhaal verscheen eerder in Veronica Superguide. Nooit meer iets missen? Sluit dan snel een voordelig abonnement af!