The Cocaine Trail

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Cocaine Trail

Tv-tips: dit zijn de 3 leukste programma’s van vanavond

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Mr. John Reid probeert weer een ruzie te sussen in De Rijdende Rechter en doodnormale Nederlanders die wel een lijntje coke lusten, reizen af naar Colombia in The Cocaine Trail. Dit zijn de 3 leukste programma’s van vanavond!

De Rijdende Rechter

21:30 – 22:25 uur op NPO 1, juridisch programma

De familie Zwart heeft een schitterende keuken laten plaatsen, maar er is een probleem: er ontbreken her en der een paar onderdelen. Keukenzetter Jan Tabak is zich van geen kwaad bewust. Hij maakt de keuken heus wel af, maar dan moet wel eerst de door hem gelegde vloer betaald worden. De Zwartjes weigeren; de vloer zit vol hobbels. Beide partijen komen er niet samen uit. Dat gebeurt vaker, met hilarische discussies tot gevolg. Bekijk hier de 5 beste momenten uit De Rijdende Rechter!

The Cocaine Trail

20:25 – 21:10 uur op NPO 3, reportageserie

Creatief ondernemer Donny, chef-kok Justin, model Laura, psychologe Sterre, student Pepijn en filmkunstenaar Rik hebben één ding gemeen: ze duwen hun neus regelmatig in een lijntje coke. Maar wat zijn nu echt de consequenties van hun drang naar het witte poeder? Om hier achter te komen, reist het zestal naar de bakermat van cocaïne: Colombia.

2Doc: Ring of Dreams

22:50 – 23:55 uur op NPO 2, documentaire

Bij het showworstelen ontsnappen jongens en meiden aan hun dagelijkse levens door te vechten voor hun dromen. In de wereld van de worstelaars is de kans op roem klein en is er weinig geld om hun droom te realiseren. Alleen de echte diehards zullen slagen. Documentairemaker Willem Baptist dompelt zich onder in de Nederlandse worstelwereld. Ben je fan van docu's? Bekijk hier de 10 indrukwekkendste documentaires op Netflix!

Lees verder