Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

TV-tips: dit zijn de 3 leukste programma’s van vanavond

|
|

Laatste update:

Heb jij moeite met kiezen wat je gaat kijken vanavond? Wij zetten de 3 leukste programma's op een rijtje. Ga jij voor de hilarische avonturen van Patty & Gordon, of toch voor de brokkenpiloten in De Slechtste Chauffeur van Nederland?

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

20:30 – 21:30 uur op SBS6, realityprogramma

Het showbizzduo Patty en Goor is deze week in Thailand. Hier worden hun rimpelige huidjes weer strak geslagen, worden de diepe groeven in hun gezicht behandeld met slakken en gaat Gordon gewichtheffen met zijn geslachtsdeel. Maar Gordon heeft het zwaar deze reis, een stilretraite bij de monniken komt dan ook als geroepen. De vraag is alleen of Patty haar mond langer dan tien minuten kan houden.

De Slechtste Chauffeur van Nederland

20:30 – 21:30 uur op RTL 5, realityprogramma

Voor autoliefhebbers is het niet om aan te zien dat prima bakkies door een stel ongeregeld tot schroot worden gereden. Toch gaan de slechtste chauffeurs de strijd met elkaar aan. Wie wint de titel die eigenlijk niemand wil winnen?

Uitstel van Executie

21:25 – 22:20 uur op RTL 4, realityprogramma

De levens van Femke en haar broertje Marc uit Den Helder worden overhoop gegooid wanneer hun stiefmoeder Katrina en hun vader Ruud overlijden. Opeens zitten de twee alleen in een huis. Uit de stapels papierwerk blijkt ook nog eens dat de woning onder water staat. Femke en Marc moeten zonder al te veel kleerscheuren van die hut af. Maar hoe?

TV-tips: dit zijn de 3 leukste programma’s van vanavond

Lees verder