All you Need is love

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
All you Need is love

Tv-tips: dit zijn de 3 leukste programma’s van vanavond

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Philip Freriks blikt vanavond terug op de bevrijding van de oorlog, Robert ten Brink gaat weer aan de slag in de naam van de liefde en Moos komt haar oude jeugdvriend Sam tegen in de gelijknamige Telefilm. Dit zijn de 3 leukste programma's van vanavond!

In de voetsporen van de bevrijding

20:35 – 21:30 uur op NPO 2, reportageserie

Vanavond start de zesdelige serie waarin Philip Freriks het spoor van oude bevrijders volgt die een einde maakten aan de Duitse bezetting. Hij spreekt met Nederlandse en buitenlandse veteranen over de strijd die ze voerden. Ook praat hij met hun familie en gewone burgers die midden in de oorlog terechtkwamen.

Tv-tips: dit zijn de 3 leukste programma’s van vanavond

All You Need is Love

20:20 - 21:55 uur op RTL4, realityprogramma

Na het megasucces van All You Need is Love vorige week, waar geen publiek aanwezig was vanwege het coronavirus en alles via livestreams verliep, gaat Robert ten Brink onverminderd door. Ook nu met de nieuwe maatregelen is de presentator van plan er het mooiste van te maken. Met alle afstanden die het coronavirus tussen geliefden creëert, is de lovedokter nu meer nodig dan ooit!

Telefilm: Moos

23:15 - 00:54 uur op NPO 3, komedie

Het leven van Moos (Jip Smit) bestaat uit koken, schoonmaken en haar vader helpen in de textielwinkel. Als ze Chanoeka aan het vieren is komt ze haar jeugdvriend Sam (Daniel Cornelissen) tegen. Hij moedigt Moos aan om haar dromen na te jagen en auditie te doen bij de kleinkunstacademie. Maar bij grote nieuwe stappen horen ook nieuwe uitdagingen. Voelt Moos misschien meer voor Sam?

Lees verder