Wie is de Mol?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Wie is de Mol?

Tv-tips: dit zijn de 3 leukste programma’s van vanavond

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het is zover: de grote onthulling van de Mol is vandaag! Zit jij aan de buis gekluisterd tijdens de finale? Of kijk je vanavond veel liever naar de jarige Herman van Veen? Dit zijn de 3 leukste programma’s van vanavond.

Wie is de Mol? finale

20:30 – 21:55 uur op NPO 1, spelprogramma

Vanavond krijgen we eindelijk antwoord op die ene vraag: Wie is de Mol? Terwijl heel Nederland na de laatste aflevering een beslissing heeft gemaakt kan het nog alle kanten op. Is het Rob die de boel gesaboteerd heeft? Als we deze hints en aanwijzingen mogen geloven lijkt het daar steeds meer op. Of is het tóch Miljuschka die als leider van de groep veel invloed heeft? Hmm…

Volle Zalen

20:35 – 21:15 uur op NPO 2, reportageserie

Er is er een jarig, hoera hoera! Dat kun je wel zien, dat is Herman van Veen. 75 kaarsjes blaast de podiumkunstenaar vandaag uit. Voordat de taart wordt aangesneden, duikt hij met Cornald Maas onder andere in landgoed De Paltz, dat hij heeft omgetoverd tot het Herman van Veen Arts Center, een sociaal-culturele ontmoetingsplek in Soest.

Tv-tips: dit zijn de 3 leukste programma’s van vanavond

Scraps

21:55 – 22:45 uur op 24Kitchen, kookprogramma

We gooien met z’n allen nog altijd tonnen prima voedsel in de kliko, terwijl we daar nog best een groentesoepje van kunnen trekken. Joel Gamoran kan al die voedselverspilling niet langer aanzien en rijdt in zijn Volkswagenbus met mobiele keuken de VS door om afval om te toveren in restaurantwaardige topgerechten.

Kijk je liever naar programma's wanneer het jou uitkomt? Bekijk hier de 10 beste series op Videoland.

Lees verder