Vienna Blood

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Vienna Blood

Tv-tips: dit zijn de 3 leukste tv-programma’s van vanavond

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vanavond vinden er bizarre moorden plaats in Wenen, blikken we terug op de regeerperiode van Beatrix en wordt er pijnlijk onderzoek gedaan in Kings of Pain. Wat ga jij kijken? Dit zijn de 3 leukste programma’s van vanavond.

Kings of Pain

20:30 – 21:25 uur op History, onderzoeksprogramma

Een bloempot op je hoofd krijgen is niet prettig, net als dat een duik met je fiets in een sloot nogal vervelend kan aanvoelen. Maar hoe verhoudt de pijn van de beet van een zwarte mamba zich eigenlijk tot de pijn van een steek van een schorpioen? Tijd voor een vergelijkend warenonderzoek. Adam Thorn en Rob Alleva zetten zich volop in voor de wetenschap.

De Zware Jas van Beatrix

20:25 – 21:10 uur op NPO 2, geschiedenisprogramma

In april is het 40 jaar geleden dat Beatrix koningin werd. Terwijl een net ingehuldigde Bea enthousiast de menigte toezwaaide, ontploften een paar meter verderop de rookbommen van woedende krakers. Een lekkere eerste werkdag. Hoe maakte Beatrix van het koningschap een baan?

Tv-tips: dit zijn de 3 leukste tv-programma’s van vanavond

Vienna Blood

21:00 – 22:00 uur op BBC First, misdaadserie

Wenen, 1906. Max Liebermann, een student van Siegmund Freud, komt in contact met Oskar Rheinhardt, een rechercheur van de Weense politie. Oskar ziet in dat het indrukwekkende analytische vermogen van de knaap zijn carrière bij de politie weleens kan versterken en hem in ieder geval helpt bij het onderzoek naar een reeks bizarre moorden. Zin in nóg meer crime? Bekijk hier de 10 beste misdaadseries op Netflix.

Ga je vanavond toch liever de hort op? Bekijk hier welke nieuwe films nu in de bioscoop draaien.

Lees verder