Frans Bauer: Goed Voor Elkaar

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Frans Bauer: Goed Voor Elkaar

Tv-tips: dit zijn de 3 leukste programma’s van vanavond

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vanavond reist Kees Schaap naar de Palestijnse familie die hij 31 jaar geleden filmde, gaat Frans Bauer op stap met de Cliniclowns en vertrekt een arme familie naar Bonaire in Steenrijk, Straatarm. Dit zijn de 3 leukste programma’s van vanavond!

Steenrijk, Straatarm

20:30 – 21:30 uur op SBS6, realityprogramma

Twee gezinnen verruilen hun woning en levensstijl voor één week. Vanavond moet het arme gezin uit Hoorn wel iets langer reizen dan gebruikelijk in het programma. Cinthia en haar kinderen vertoeven een weekje in de villa van de familie Hofland, op Bonaire! Zo heb je een woningruil én een vakantie in één. Het gebeurt wel vaker dat families de grens over gaan, zo mocht de familie De Groot bijvoorbeeld naar Dubai.

2Doc: When are you coming back, Kees?

22:55 – 23:55 uur op NPO 2, documentaire

31 jaar geleden bezocht Kees Schaap een Palestijnse familie bij het maken van zijn allereerste film. Hij voelt zich niet goed bij de valse hoop die hij hen destijds gaf en besluit terug te keren naar de Westelijke Jordaanoever. Samen met zijn zoon, die ook films wil maken, herleeft Kees oude vriendschappen en ontdekken ze hoeveel de mensen hebben verloren onder de Israëlische bezetting. Bekijk hier 15 documentaires waar je nu met al dat thuiszitten eindelijk tijd voor hebt!

Tv-tips: dit zijn de 3 leukste programma’s van vanavond

Frans Bauer: Goed Voor Elkaar

20:30 – 21:25 uur op RTL4, realityprogramma

Elke week ontmoet Frans Bauer mensen die in Nederland iets goeds doen voor de samenleving. Hij volgt ze voor één dag om erachter te komen wat hun werk precies inhoudt. Vanavond loopt hij mee met de Cliniclowns en met de mensen van de werkplaats van Ome Henk. Vorige week maakte het mobiel medisch team diepe indruk op de zanger.

Kijk je liever tv wanneer het jou uitkomt? Je vindt hier de nieuwste films en series op Videoland.

Lees verder