Dit zijn de 10 meest gegoogelde acteurs/actrices in 2018

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dit zijn de 10 meest gegoogelde acteurs/actrices in 2018

Dit zijn de 10 meest gegoogelde acteurs/actrices in 2018

|
|

Laatste update:

Het jaar loopt ten einde en overal wordt de balans opgemaakt. Zo ook op het kantoor van Google. De zoekmachine heeft een aantal lijstjes gemaakt van de meest gezochte zoektermen van het afgelopen jaar en daar zit ook een lijstje met de 'wereldwijd meest gezochte acteurs' tussen. Met stipt op nummer één staat de 72-jarige Sylvester Stallone!

 1. Sylvester Stallone
 2. Logan Paul
 3. Pete Davidson
 4. Bill Cosby
 5. Noah Centineo
 6. Donald Glover
 7. Allison Mack
 8. Gary Oldman
 9. Sapna Choudhary
 10. Roseanne Barr

En de top 10 vinden wij best verrassend. Niet alle acteurs waren trending topic vanwege positieve verhalen. Zo haalden Logan Paul, Bill Cosby, Roseanne Barr en Allison Mack allemaal de voorpagina's vanwege schandalen. Sylvester, daarentegen, staat waarschijnlijk op één vanwege zijn drukke werkschema van het afgelopen jaar. Zo vervulde hij zijn rol als Rocky in Creed II en begon met het filmen van Rambo V: Last Blood. Ook door rollen in Guardians of the Galaxy Vol. 2 en This Is Us bleef de acteur in het nieuws. De grootste reden dat Sylvester gegoogeld werd? In februari dacht men héél eventjes dat-ie overleden was.

Nederland

Ook specifiek voor Nederland heeft Google zoek-lijstjes opgesteld. Zo hebben we behoorlijk veel tv-programma's de zoekmachine ingeslingerd. In de top 10 hieronder zie je naar welke tv-programma's we het meest zochten.

 1. Boer zoekt Vrouw
 2. Wie is de Mol?
 3. Temptation Island
 4. De Luizenmoeder
 5. Expeditie Robinson
 6. Ex on the Beach: Double Dutch
 7. Flikken Maastricht
 8. Over mijn lijk
 9. Waar is De Mol?
 10. The Bachelor

Lees verder