Dit wil je zien vanavond: de psycho mini-serie Born to Kill

Veronica Superguide logo
Dit wil je zien vanavond: de psycho mini-serie Born to Kill

Dit wil je zien vanavond: de psycho mini-serie Born to Kill

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

KRO-NCRV heeft een heuse detectivemaand bij NPO 2, en daar zitten best wat pareltjes tussen! Zo willen we je vriendelijk doch dwingend aanraden om vanavond in te tunen op Born to Kill, een Britse psychologische mini-serie. Thank us later!

Het draait allemaal om Sam, die meesterlijk gespeeld wordt door Jack Rowan. Waar andere 16-jarigen stiekem pilsjes drinken en sigaretten paffen, is Sam druk zijn moordneigingen binnen de perken te houden. In zijn vrije tijd hangt hij wat rond bij de oudjes in het ziekenhuis waar zijn moeder werkt. Klinkt lief, zou je denken. Maar hij is zo verknocht aan de oudjes, dat hij zelfs na hun dood met ze blijft chillen in de vrieskast die wij het mortuarium noemen. Best vreemd, op zich.

Tel daar zijn sociale awkardness, daddy issues (die is namelijk dood - althans, dat denkt hij) en secret stash van souvenirtjes van de doden bij op en je hebt het.. PSYCHO! 

De originele Channel 4-serie maakt heel wat los bij zowel kijkers als recensenten. Is deze moordlustige drive het gevolg van een programmeerfoutje in je genen, of moet er toch iets grandioos zijn misgegaan in de opvoeding?

Lees verder