Dit weten we over de nieuwe Pixarfilm Coco

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dit weten we over de nieuwe Pixarfilm Coco

Dit weten we over de nieuwe Pixarfilm Coco

|
|

Laatste update:

De makers van Toy Story, Finding Nemo en Up komen binnenkort met een splinternieuwe film: Coco! Entertainment Weekly mocht een tipje van de sluier oplichten: dit weten we tot nu toe!

Dia de los Muertos

Coco speelt zich af in Mexico tijdens Dia de los Muertos, een Mexicaanse feestdag ook wel de dag van de doden genoemd. De film draait om het 12-jarige Mexicaanse jongetje Miguel die ervan droomt om muzikant te worden, maar hij komt uit de enige familie die muziek haat! Ze hebben muziek uit de familie verbannen omdat ze vervloekt zouden zijn.

Muzikale onderwereld

In een poging om meer te weten te komen over zijn familiegeschiedenis komt Miguel per ongeluk terecht in het kleurrijke land van de doden. Samen met een trickster Hector gaat Miguel op zoek naar zijn overleden muzikale held Ernesto de la Cruz. Zal hij daarnaast erkenning krijgen van zijn familie en zijn weg terug te vinden naar het land van de levenden?

Coco

Regie is in de handen van Toy Story 3-regisseur Lee Unkrich, Darla K. Anderson en Adrian Molina. De geheel Latino-cast bestaat uit onder anderen Benjamin Bratt, Gael García Bernal en nieuwkomer Anthony Gonzalez.

Coco draait vanaf 29 november 2017 in de bioscoop.

Lees verder