Dit weten we over de nieuwe Chronicles of Narnia-film

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dit weten we over de nieuwe Chronicles of Narnia-film

Dit weten we over de nieuwe Chronicles of Narnia-film

|
|

Laatste update:

Na ruim zeven jaar komt er eindelijk een nieuwe film van The Chronicles of Narnia. Dit weten we tot nu toe!

Narnia: The Silver Chair

Het vierde deel in The Chronicles of Narnia filmreeks wordt Narnia: The Silver Chair. Niemand minder dan Joe Johnston neemt hiervoor plaats op de regisseursstoel. Dat maakte Variety vandaag bekend. Johnston regisseerde eerder de originele Jumanji, Jurassic Park III en Captain America: The First Avenger. Het script wordt geschreven door David Magree, bekend van The Life of Pi en Finding Neverland.

The Chronicles of Narnia

The Chronicles of Narnia begon in 2005 met The Lion, the Witch and the Wardrobe. Wereldwijd leverde de film 745 miljoen dollar op. In 2008 kwam het vervolg Prince Caspian uit en de derde film, Voyage of the Dawn Treader, in 2010. In totaal brachten de films meer dan 1,6 miljard dollar in het laatje.

De vierde film, Narnia: The Silver Chair, speelt zich af na de gebeurtenissen uit de derde film en is gebaseerd op het vierde deel van de boekenserie van C.S. Lewis.

King Caspian

Waar de eerste drie films gingen over de Pevensie kinderen, draait de vierde film om het neefje Eustace Scrubb. Hij reist samen met klasgenootje Jill Pole naar Narnia om het gekidnapte kind van de inmiddels King Caspian te redden. Het is nog niet duidelijk of de acteurs uit de eerdere delen terugkomen. 

Wanneer Narnia: The Silver Chair in de bioscopen draait, is nog niet bekend. Maar nu met een regisseur aan boord, zal dit nieuws snel komen. We houden je op de hoogte!

Lees verder