You S2

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
You S2

You-fans opgelet! Showrunner licht tipje van de sluier op

|
|

Laatste update:

De opnames van het derde seizoen van You zitten erop! Deze onthulling deed showrunner Sera Gamble een paar dagen geleden op Twitter samen met nog wat andere 'slips of the tongue'

Ze belooft ons in eerste instantie 'knotsgekke' afleveringen! 

Complimenten aan het team

Dat kan ook niet anders, want volgens Sera Gamble heeft het team hard gewerkt om er ondanks de coronacrisis iets moois van te maken. "Ik voel me bevoorrecht dat ik getuige mag zijn van ieders creativiteit, veerkracht en vriendelijkheid. Ik bedoel, ik wist dat ons team stoer en goed was in hun werk, maar holy shit kwam iedereen voor elkaar opdagen." 

Opnemen in coronatijd

Het opnemen van You was wel even een werkje, want om de productie ten tijden van corona veilig te laten verlopen, moesten er flink wat maatregelen worden getroffen. "We hebben meer dan 32.000 testen uitgevoerd", tweet ze. Maar het resultaat mag er dan ook zijn. "Also, the episodes are f*cking bonkers and the performances are insanely good. Dat is alles wat ik erover ga zeggen tot we klaar zijn om over het nieuwe seizoen te praten."

Lees hieronder meer tweets!

Wat weten we al over het derde seizoen? 

We hebben helaas nog geen trailer, teaser of een releasedatum (wel een indicatie), maar toch zijn er al wat details onthuld. Zo introduceerde Netflix eerder twee nieuwe spelers: Shalita Grant als Sherry, een mom-fluencer die haar gemene kant laat zien aan Love, en Cary (Travis VanWinkle) die Joe uitgenodigd tot zijn inner circle.

Rol van de mysterieuze buurvrouw

Verder blijft de vraag: wat gaat er met de buurvrouw gebeuren? Showrunner Sera klapte hierover eerder al uit de school. "Het is duidelijk dat Joe in hetzelfde patroon blijft vallen. Ik kan niet precies zeggen wat er in seizoen drie gaat gebeuren, maar ik kan zeggen dat niet alles goed gaat voor Joe." Als de makers van de Netflix-serie opnieuw de boeken van Caroline Kepnes als inspiratie gebruiken, is deze mysterieuze buurvrouw een getrouwde bibliothecaris die het zwaar te verduren krijgt met onze gevaarlijke Joe. Maar of dat straks ook zo is, blijft nog de vraag...

You seizoen 1 en 2 zijn te vinden op Netflix.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder