Dit waren de mooiste momenten van de SAG Awards 2017

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dit waren de mooiste momenten van de SAG Awards 2017

Dit waren de mooiste momenten van de SAG Awards 2017

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Natuurlijk werd ook tijdens de SAG Awards aandacht besteed aan het beleid van Trump en de consequenties daarvan. Acteurs deelden rake klappen uit in speeches, maar ook met humor werd het leed bestreden. Maar er is meer dan politiek. Dit waren de mooiste momenten van de SAG Awards 2017.

Speeches

Ashton Kutcher (gastheer) en Julia Louis-Dreyfus (SAG Award voor beste actrice in een comedyserie) haalden flink uit naar Trump. Het was echter Mahershala Ali (SAG Award voor beste mannelijke bijrol) die met zijn emotionele speech echt wist te raken. Hij verwees hierin naar zijn film Moonlight, maar ook naar zijn persoonlijke ervaringen. Ali is moslim en zijn moeder, die predikant is, vond dat in eerste instantie moeilijk. Toch hebben ze het bij kunnen leggen. 

Dolly Parton

De show was overigens niet alleen zwaar beladen, er was ook tijd voor vrolijkheid. Dolly Parton mocht de SAG Life Achievement Award uitreiken aan vriendin Lily Tomlin en deed dat met humor. “Ik kwam bijna niet binnen. Ze hielden me backstage vast en wilden mijn ID zien. Tenminste, ik denk dat dat het was. Misschien hadden ze het over mijn dubbel D’s”, grapte Parton.

Winona Ryder

Op social media werd er ook flink gepost over Winona Ryder. En dan vooral haar gezicht tijdens de speech van Stranger Things-collega David Harbour. Vreugde, verbazing, verwarring, alles kwam voorbij toen Ryder hoorde dat haar serie bekroond werd. 

Meryl Streep en Ryan Gosling

Nog een laatste bonusmoment dat we je niet willen onthouden: Grand Lady Meryl Streep die het strikje van Ryan Gosling schikt. Tja, die kans zouden wij ook grijpen. 

Lees verder