Nazmiye Oral en Tom Waes in Undercover seizoen 3

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nazmiye Oral en Tom Waes in Undercover seizoen 3

Dit moet je weten voordat je begint aan Undercover seizoen 3

|
|

Laatste update:

Het nieuwste seizoen van de Ferry-show – ehm: van Undercover – staat om de hoek. Hardcore fans staan te trappelen en ook wij kunnen niet wachten. Maar wat kunnen we dit derde seizoen eigenlijk verwachten?

Meer Ferry!

Seizoen twee van Undercover was volgens veel fans toch een tikkeltje minder door een gebrek aan Ferry Bouman (Frank Lammers) en zijn vrouw Daniëlle (Elise Schaap). Maar goed nieuws: achter de verhaallijnen die door seizoenen een en twee liepen staat een dikke punt, dus seizoen drie is een compleet fresh start met (tromgeroffel) meer Ferry! Frank Lammers, de acteur achter deze fan favorite, bevestigde al dat hij meer te zien zal zijn in de Netflix-serie“Ferry, Ferry Ferry, in elk shot zit Ferry. En dan wil ik jullie daarna ook niet meer horen zeuren, hebben jullie dat begrepen?”, aldus een melige Frank. Het was duidelijk: de protesten op socials over het gebrek aan dit personage waren doorgekomen.

Wat kunnen we verwachten?

In het derde seizoen van Undercover slaat de misdaadserie een hele nieuwe weg in. Oud-undercoveragent Bob Lemmens (de Belgische Tom Waes) is ontslagen bij de politie omdat hij zich heeft misdragen en er hangt zelfs een gevangenisstraf boven z'n hoofd. Maar wanneer de politie beseft dat er een mol in hun midden zit na de moord op een andere undercoveragent, wordt Bob weer ingezet om erachter te komen waar de rat zit. Hiervoor moet hij – shock and horrormet Ferry samenwerken. Iets wat Frank zelf ook maar amper kon geloven toen hij het script van het derde seizoen las.

Nieuwe gezichten

Maar met Ferry gaat het ondanks dat hij niet meer in de gevangenis zit niet zo best. Hij is misschien op vrije voeten, maar het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut – gespeeld door Nederlandse actrice Nazmiye Oral en de Duitse acteur Murat Seven – hebben zijn plekkie als top dog overgenomen. Daarnaast probeert hij z'n vrouw terug te winnen. Naast Nazmiye en Murat zijn Wouter Hendrickx, Sarah Janneh, Yannick van de Velde, Gökhan Girginol en Gökhan Kizilbuga andere nieuwe gezichten in het derde seizoen van Undercover.

Vanaf 21 november kun je op Netflix genieten van Undercover seizoen 3. De eerste twee seizoenen en de speelfilm Ferry, die ook leuk is als je nog nooit de serie hebt gezien, zijn daar ook te kijken. Wat Frank moest doen om het niet zo goddelijke lijf van Ferry weer te krijgen? Dat lees je hier.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder