Dit kun je verwachten van Freaky February op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dit kun je verwachten van Freaky February op Netflix

Dit kun je verwachten van Freaky February op Netflix

|
|

Laatste update:

De eerste maand van het nieuwe jaar is bijna achter de rug. Waar februari voor velen in het teken staat van de liefde - want: Valentijnsdag - heeft Netflix de maand omgedoopt tot Freaky February.

Santa Clarita Diet

Santa Clarita Diet komt eraan op 3 februari. Hoofdpersoon Sheila (een rol van Drew Barrymore) lijkt een doorsnee Amerikaanse moeder en echtgenote met een carrière. Maar er is een twist: in de eerste aflevering zien we namelijk hoe Sheila van de een op de andere dag compleet verandert. Wat er met haar gebeurt, verklappen we niet, maar wees gewaarschuwd. Er komt een hoop bloed bij kijken.

Nog meer series

Wat kunnen we nog meer tot freaky rekenen in de nieuwe Netflix-maand? Het derde seizoen van Sleepy Hollow bijvoorbeeld en Shadowhunters: The Mortal Instruments. De serie, waarvan het eerste seizoen op 1 februari op Netflix staat, gaat over een meisje dat zich in de wereld van demonen mengt om haar moeder terug te vinden. 

How To Get Away With Murder

Dan een serie die zichzelf al bewezen heeft: het tweede seizoen van How To Get Away With Murder verschijnt op 1 februari op Netflix. Ultimate Beastmaster (24 februari) klinkt misschien eng, maar het is met name beestachtig te noemen. In de show, die gehost wordt door Sylvester Stallone, moeten de deelnemers uit verschillende landen waanzinnig moeilijke parcoursen afleggen. 

Lees verder