Duncan Laurence en Ilse de Lange op Eurovisie Songfestival

Veronica Superguide logo
Duncan Laurence en Ilse de Lange op Eurovisie Songfestival

Dit kost een slaapplek in Rotterdam tijdens het Songfestival

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het Eurovisie Songfestival in Rotterdam zit er aan te komen en inmiddels is bekend hoeveel je moet betalen voor een overnachting en pfoeh, dat is niet niks! Voor een hotelkamer waar je normaal 70 euro per nacht betaalt, betaal je nu 2000 euro!

Makkelijk verdienen

De kamers zijn zo duur omdat er veel te weinig hotelkamers zijn voor het evenement. In totaal zijn het er 5500, maar meer dan de helft zijn al gereserveerd voor de gasten en organisatie van het songfestival. Naast de hotels worden ook op Airbnb huizen en appartementen verhuurd voor een niet al te lage prijs. Dus vind je het niet erg om een paar gekke Eurovisie Songfestival fanatiekelingen in huis te hebben, sla dan je slag. Kun jij lekker veel mee verdienen!

Wie gaat er presenteren? 

Omdat Duncan Laurence dit jaar het songfestival heeft gewonnen, komt het evenement in 2020 naar Nederland toe. Wie dit gaat presenteren is nog niet bekend maar er zijn genoeg gegadigden: zo wil Conchita Wüst wel presenteren met Eva Jinek, maar of dat ook echt gaat gebeuren… We houden jullie op de hoogte over de presentatoren van het festival.

Lees verder