Meghan Markle

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Meghan Markle

Dit is wat Meghan Markle gaat doen op Disney+

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

We schreven in januari al over die acteercomeback van Meghan Markle. We leerden toen dat de hertogin iets ging doen op Disney+, maar concrete details konden we toentertijd helaas niet ontfutselen. Vandaag volgt echter duidelijkheid! We kunnen je inmiddels namelijk vertellen dat Meghan Markle de Disneynature-film Elephant gaat inspreken.

Meghan Markle spreekt voor Disney+ Elephant in

Oké, misschien moet ze nog even wachten op die rol in een superheldenfilm, maar Suits-actrice Meghan Markl heeft haar acteercarrière dus toch nieuw leven ingeblazen! De hertogin van Sussex heeft namelijk een klus als voice-over gescoord. Ze spreekt voor Disney+ de natuurfilm Elephant in, over de Afrikaanse olifant Shani en haar zoon Jomo. Zij maken met hun kudde een prachtige reis van honderden kilometers lang door de uitgestrekte Kalahari-woestijn. Extra tof: ter ere van de première van Elephant op Disney+ steunen Disneynature en Disney Conservation Fund het doel Elephants Without Borders, dat olifanten in Botswana beschermt.

Disneynature-film Elephant met Meghan Markle

De nieuwe Disneynature-film Elephant verschijnt op 3 april op Disney+. Deze film met de stem van Meghan Markle is overigens niet de enige natuurfilm die je komende maand op de streamingdienst mag verwachten. In april staat Disney+ in het teken van Earth Day met nog veel meer filmtitels van Disneynature en National Geographic!

Lees verder