Dit is wanneer The Batman naar HBO Max komt!

The Batman
© Brunopress/Capital Pictures

The Batman is pas ruim een maand op het grote doek te zien. Voor degenen die Robert Pattinson nog niet in de rol van Bruce Wayne konden bewonderen is er goed nieuws: de film is al sneller thuis te streamen dan je denkt!

Warner Bros. en HBO Max

Het is niet de eerste en zeker niet de laatste film die al zo snel na de bioscooprelease naar HBO Max komt. De streamingdienst is namelijk onderdeel van Warner Bros. Hierdoor kunnen ze al 45 dagen na de première in de bioscoop de films van de studio streamen. Eerder zagen we dit ook al gebeuren met King Richard helemaal (lees hier onze recensie).

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

Goed nieuws voor fans van Fantastic Beasts dus, want dit betekent ook dat Fantastic Beasts: The Secret of Dumbledore (lees hier ons interview met de cast) al heel snel te zien is op HBO Max!

The Batman op HBO Max

Maar genoeg over al die andere films, want wanneer komt The Batman nu naar HBO Max? Dat is al volgende week, namelijk op 18 april

Nog meer Batman op HBO Max

Voor fans van de verschillende Batman-films is dit niet de eerste film die op HBO Max te zien is. Zo staan onder andere The Dark knight, Batman Begins en Batman V Superman: Dawn Of Justice al op de streamingdienst. En binnenkort dus ook de nieuwste Batman-film!

Een lange zit, maar de moeite waard

Wanneer een sadistische seriemoordenaar, genaamd The Riddler (Paul Dano), politieke figuren vermoordt, komt Bruce Wayne (Robert Pattinson) in actie. In samenwerking met de politiechef James Gordon doet hij onderzoek naar de moorden die gepleegd worden in Gotham. De film duurt drie uur lang, maar voor de echte filmliefhebbers is dat het helemaal waard, zo blijkt uit onze The Batman-recensie.

The Batman is te zien in de bioscoop en vanaf 18 april ook op HBO Max.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we De Harry Potter-quiz, The Bubble en Julia. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees ook