Never Have I Ever, Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Never Have I Ever, Netflix

Dit is wanneer Never Have I Ever seizoen 2 verschijnt

|
|

Laatste update:

Heb je zin om je binnenkort weer mee te laten slepen door familietaferelen en flink wat high school drama? Dan is dit je geluksdag! Netflix heeft namelijk de releasedatum onthuld van Never Have I Ever, seizoen twee. 

De avonturen van Devi met haar love triangle gaat door op 15 juli! "Zelfde cast. Nieuwe meisje. Nog steeds maagd. De trailer volgt in een week", aldus de streamingdienst. Bekijk hieronder de vrolijke aankondiging.

Seizoen één gemist?

Mocht je het eerste seizoen hebben gemist, praten we je graag nog even bij. Never Have I Ever draait om het gecompliceerde leven van Devi (Maitreyi Ramakrishnan), een Indiaas tienermeisje dat woont in Amerika. Hoewel ze het liefst trouw wil blijven aan haar cultuur, heeft ze na de dood van haar vader wilde plannen. Ze wil zo snel mogelijk haar populariteit vergroten en haar liefdesleven een boost geven. Of dat gaat lukken, is een tweede.

Komende afleveringen

In het komende seizoen van deze populaire coming-of-age-komedie moet de tiener opnieuw dealen met de dagelijkse druk op de middelbare school. Om het over de heerlijke drama thuis nog maar niet te hebben! Ondertussen zit ze op liefdesgebied niet stil, want ze gaat nieuwe romantische relaties aan. Binnenkort zien we hoe dat er in de praktijk uitziet.

Never Have I Ever seizoen twee verschijnt op 15 juli op Netflix. Bekijk hier ook een tof overzicht met films op basis van jeugdboeken.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder