Robot in Lost in Space seizoen 2 op Netflix

Veronica Superguide logo
Robot in Lost in Space seizoen 2 op Netflix

Netflix onthult trailer én releasedatum Lost in Space seizoen 2

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Netflix deelt kerstcadeau's uit! De streamingdienst maakt bekend dat seizoen 2 van scifi-serie Lost in Space op kerstavond (24 december) uitkomt. 

En dat betekent dat de familie-Robinson terugkomt! We sloten dit ruimtereis-gezien, met in het bijzonder het jochie Will, al vrij snel in onze harten toen Lost in Space vorig jaar debuteerde op Netflix. In de eerste trailer voor seizoen 2 is te zien dat de trouwe Robot gelukkig ook weer terugkeert. 

Lost in Space

De serie gaat over de Robinsons, een gezin dat is geselecteerd om het Alpha Centauri-stersysteem te bevolken om zo de mensheid te redden na een crisis op aarde. Hun tripje outer space verloopt echter niet volgens planning. Ze crashen en belanden op een héle andere planeet dan gepland. Hoe gaan ze dit overleven? 

Remake

Lost in Space is eigenlijk een remake van de gelijknamige jaren 60'-serie. Hierin zien we eveneens hoe de Robinsons proberen te overleven in de ruimte. Het groeide door het hoge 'camp'-gehalte uit tot een soort cultserie, maar hield rond de uitzendingen (1965-1968) zeker miljoenen Amerikanen aan de buis gekluisterd. 

Lost in Space seizoen 2 is vanaf 24 december in zijn geheel te zien op Netflix.

Lees verder