Dit is Penélope Cruz als Donatella Versace

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dit is Penélope Cruz als Donatella Versace

Dit is Penélope Cruz als Donatella Versace

|
|

Laatste update:

Penélope Cruz kruipt in de huid van Donatella Versace voor het derde seizoen van American Crime Story. Dus veranderde ze van een brunette naar een blondine. Entertainment Weekly geeft ons de eerste sneak peek.

Spierbundels

Op de foto zien we een platina blonde Penélope Cruz bij het zwembad zitten. Ze draagt een roze jurk (waarschijnlijk een Versace) geflankeerd worden door twee zongebruinde spierbundels. 

De moord

Het verhaal van The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story gaat grotendeels over de broer van Donatella, de legendarische modeontwerper Gianni die in 1997 vermoord werd voor zijn huis door een seriemoordenaar. Gianni stond bekend om bizarre uitgaven. Geld moest rollen. Toen hij een show organiseerde in Miami wilde hij niet dat zijn modellen zich zouden storten in het nachtleven van Miami, en bouwde daarom zijn huis om tot bar en hotel. 

De cast is compleet

Naast Penélope Cruz als Donatella speelt Edgar Ramírez de rol van Gianni Versace en Darren Criss - bekend van de tv-serie Glee - is gecast als de seriemoordenaar Andrew Cunanan. Wij kunnen niet wachten op de trailer! The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story staat gepland voor 2018. We moeten nog even wachten dus.

Lees verder