Dit is hoe je iemands vingerafdruk steelt

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dit is hoe je iemands vingerafdruk steelt

Dit is hoe je iemands vingerafdruk steelt

|
|

Laatste update:

Kun je iemands vingerdruk zo goed kopiëren dat je zijn of haar iPhone ermee kunt ontgrendelen? Jazeker, demonstreert Benten in deze video.

The Dutch MacGyver

Benten Wijnen, die hier bij Superguide elke donderdag de nieuwste bioscoopfilms beoordeelt op basis van hun trailer, kruipt voor Veronica TV in de huid van de handige actieheld MacGyver, die bij wijze van spreken van een paperclip en een elastiekje nog een rijdende tank kan maken. Als The Dutch MacGyver laat Benten wekelijks zien hoe jij je met relatief eenvoudige lifehacks uit benarde situaties kunt redden. Zo ook vandaag weer, al kun je je afvragen of het inbreken in andermans iPhone een benarde situatie genoemd kan worden ...

Vingerafdruk kopiëren

Wat heb je nodig om iemands vingerafdruk te kopiëren en hoe ga je te werk? Benten valt het probleem aan met een stuk klei en verschillende soorten lijm. Verder komt er aluminiumfolie bij kijken, een aansteker, en natuurlijk een vinger om de afdruk van te stelen. Als je belooft deze truc niet te misbruiken om daadwerkelijk iemands iPhone in te kijken, heb je bij dezen toestemming om de instructievideo hierboven te bekijken.

MacGyver zelf, althans de rebootserie die vorig jaar is gestart met Lucas Till in de hoofdrol, zie je vanavond om 20:30 uur op Veronica TV.

Lees verder