Dít is de startdatum van het nieuwe seizoen van Kopen zonder Kijken

Heb je weer zin in de bouwplannen van Bob Sikkes en de interieur-magic van Roos Reedijk? Goed nieuws: de startdatum van het nieuwe seizoen van Kopen zonder Kijken is bekend.

Door Emma de Wijer
Kopen zonder Kijken

Sinds het eerste seizoen is huizenprogramma Kopen zonder Kijken een regelrechte hit. Kijkers smullen van de stellen die (zowat) al hun geld aan Alex, Bob en Roos geven om een huis voor hen te kopen én in te richten - zonder dat ze de woning ooit hebben gezien. Terwijl het bij het eerste seizoen sprokkelen was om kandidaten te vinden, staan mensen nu in de rij om mee te doen aan het programma.

17 april

Inmiddels zijn we bij het zesde seizoen aanbeland. En de startdatum is bekend! Vanaf maandag 17 april kunnen we weer genieten van de stress bij de huizenkopers, de pareltjes van Alex, de inventieve oplossingen van Bob en de creativiteit van Roos. Je kunt het programma terugkijken bij Videoland. 

Zevende seizoen

En er komt méér! Styliste Roos heeft bekendgemaakt dat er niet alleen een zesde seizoen komt, maar dat er ook een zevende seizoen in de maak is. Kom maar op met die wensenlijstjes en jaren 30-woningen!

Check ook vooral onze Kopen Zonder Kijken-overzichtspagina voor al het laatste nieuws.