Dit is de spannende trailer van Brimstone

Veronica Superguide logo
Dit is de spannende trailer van Brimstone

Dit is de spannende trailer van Brimstone

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Thriller. Western. Drama. Actie. Als we de trailer van Brimstone zien, komen al deze genres bij ons naar boven. Hartstikke spannend en al net zo creepy is de film van de Nederlandse regisseur Martin Koolhoven.

Brimstone

Eerder werden we al getrakteerd op foto's, teasers en fragmenten die ons een kijkje gaven in het verhaal over Liz, een vrouw die niet kan praten. Wanneer er een doodenge dominee in haar geliefde dorpje opduikt, wordt haar leven compleet op zijn kop gezet. Hij wil wraak op haar nemen voor een misdaad die ze niet begaan heeft. Liz laat zich echter niet leiden door angst. Weet ze de moed op te brengen om vol te houden?

Cast

Onze eigen Martin Koolhoven is verantwoordelijk voor de regie van Brimstone. Hij is echter niet de enige Nederlander in de film, ook Carice van Houten doet mee en Tygo Gernandt heeft een kleinere rol. Carices geliefde in real-life en de vader van zoontje Monte, Guy Pearce, is de dominee. Dakota Fanning speelt Liz. Daarnaast spelen Kit Harington, Paul Anderson en Carla Juri in Brimstone.

Nederlandse première

Brimstone beleefde haar première begin september op het filmfestival van Venetië. De Amerikaanse release van de film staat gepland voor maart 2017, maar de belangrijkste datum is natuurlijk die van de Nederlandse bioscooprelease. Vanaf 12 januari zie je Brimstone hier op het witte doek.

Lees verder