Dit is de populairste video op YouTube van 2016

Veronica Superguide logo
Dit is de populairste video op YouTube van 2016

Dit is de populairste video op YouTube van 2016

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Wij konden niet genoeg van Carpool Karaoke met Adele krijgen en we waren niet de enige! De karaokesessie die Adele hield in de auto van James Corden is de populairste video op YouTube van 2016.

Carpool Karaoke

De video waarin Adele haar grote hits zingt met de talkshowhost van The Late Late Show ging het meest viraal op de videosite, meldt Variety. De Carpool Karaoke met Adele werd bijna 136 miljoen keer bekeken en 1,7 miljoen keer geliket. De ranglijst is gebaseerd op het aantal views, reacties, likes en het aantal keren dat mensen het filmpje hebben gedeeld.

Top 5

Op de tweede plaats van de YouTube-lijst staat… de onontkoombare video Pen-Pineapple-Apple-Pen. Andere populaire filmpjes zijn onder andere met Cristiano Ronaldo en Channing Tatum die samen met Beyoncé optreedt in een aflevering van Lip Sync Battle. De Nederlands-Amerikaanse Grace VanderWaal staat als vijfde op de lijst. Het twaalfjarige meisje won America's Got Talent. Haar auditie kreeg 46,4 miljoen views en ruim een half miljoen likes.

Best bekeken videoclips

Work From Home van Fifth Harmony is het best bekeken lied met 1,1 miljard views en 4,3 miljoen likes. Ook This Is What You Came For van Calvin Harris en Rihanna en Hasta El Amanecer van Nicky Jam trokken veel kijkers op YouTube.

Lees verder