Dit is de officiële trailer van de Oscars 2017

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dit is de officiële trailer van de Oscars 2017

Dit is de officiële trailer van de Oscars 2017

|
|

Laatste update:

In februari barst de Oscarmaand los, maar voor die tijd is er natuurlijk ook al genoeg te melden over de meest prestigieuze filmprijs van het jaar. The Academy maakte zelf een prachtige video boordevol scènes uit genomineerde films.

Nominaties

”Dreams are what movies are made of.” Hint The Academy hiermee alvast naar de vele beeldjes die La La Land gaat binnenslepen? Veertien nominaties zette de film met Emma Stone en Ryan Gosling op haar naam. Natuurlijk passeren andere - voorspelbare - genomineerden tevens de revue: denk Lion, Moonlight, Hacksaw Ridge en Arrival.

Oscars

Maar laat je niet voor de gek houden, er zitten ook fragmenten uit films in de video, die helemaal niet genomineerd zijn voor een Oscar. Wat maakt het uit, wij hebben door deze video extra veel zin om de bios in te duiken of gewoon voor de buis te zitten met een goede film. Want dat kan ook in de maand februari.

26 februari

Dit jaar zie je de Oscars® live op Superguide en bij Net5, in de nacht van zondag 26 op maandag 27 februari. Voor al het Oscarnieuws houd je uiteraard Superguide in de gaten.

Lees verder