Dit is de nieuwste trailer van Orphan Black seizoen 5

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dit is de nieuwste trailer van Orphan Black seizoen 5

Dit is de nieuwste trailer van Orphan Black seizoen 5

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het allerlaatste seizoen van Orphan Black is in aantocht. BBC America heeft de nieuwste trailer vrijgegeven, waarin gehint wordt op een knaller van een afsluiter.

Seizoen 5

Het verhaal van Sarah Manning en haar ‘zussen’ komt tot een eind. In de trailer zien we waar het allemaal begon: op een treinstation. Dit laatste seizoen gaat Sarah er eindelijk achter komen wat het ware verhaal is achter de meerdere klonen in haar leven, maar ook hoe het voor hen afloopt. Alles hebben ze gedaan om elkaar te beschermen. Is er eindelijk zicht op vrijheid en een eigen leven of loopt toch niet zo goed af als we allemaal hopen?

Netflix

Seizoen vijf van Orphan Black is vanaf 10 juni te zien bij BBC America en diezelfde reeks zal naar alle waarschijnlijkheid half juni ook op Netflix Nederland verschijnen. De populaire serie ging vier jaar geleden van start. De hoofdrol - en al haar klonen - wordt gespeeld door Tatiana Maslany, die hiervoor een Emmy won en voor verschillende andere awards genomineerd werd. Ook zijn er rollen voor Ari Millen, Jordan Gavaris, Maria Doyle Kennedy, Skyler Wexler, Kevin Hanchard, Evelyne Brochu, Kristian Bruun en Josh Vokey.

Lees verder